На Львівщині підвели попередні підсумки Тижня безпеки-2012

На Львівщині підвели попередні підсумки Тижня безпеки-2012

17.11.12 07:20 0 1393
Начальник управління Укртрансінспекції у Львівській області Євген Талоха сьогодні, 16 листопада,  під час наради з питання безпеки дорожнього руху та підготовки рухомого складу та автомобільних доріг до осінньо-зимового періоду  під керівництвом заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Івана Груника прозвітував про роботу Укртрансінспекції в рамках проведення Тижня безпеки-2012.

Євген  Талоха наголосив, що за період роботи Укртрансінспекції велика увага приділяється безпеці дорожнього руху.

Зокрема, працівниками Укртрансінспекції за цей період проведено 10 планових перевірок за місцем знаходження суб’єктів господарювання, за результатами яких винесено 20 приписів про усунення порушень та 1 постанову про накладення адміністративних стягнень. Також, проведено біля 30 позапланових перевірок, за результатами яких виносилися приписи та постанови.

Він також повідомив, що в області проведено рейдові перевірки більш як 844 транспортних засобів.

За результатами виявлено 248 порушень законодавства про автомобільний транспорт, про що складено 243 акти. Винесено 145 постанов про застосування фінансових санкцій на загальну суму 126 650 грн., що перераховані до державного бюджету.

Винесено 182 приписи щодо усунення виявлених порушень.

Також за цей період розглянуто 70 скарг за зверненнями громадян. Винесено 38 постанов до застосування  перевізників фінансових санкцій. Крім того, здійснено 31 перевірка ліцензійних умов, за результатами яких анульовано 11 ліцензій та винесено 8 розпоряджень про усунення порушень, зафіксованих при перевірках.

«Головна мета Тижня з безпеки-2012 – це профілактика та інформованість учасників руху пішохід – пассажир – водій – керівник транспортного засобу, для того щоби попередити можливі порушення з їх боку, особливо у важких погодніх умовах осінньо-зимового періоду», – наголосив Талоха.

Він додав, що в рамках проведення Тижня та місячника з безпеки дорожнього року спільно з Державними адміністраціями в районах, органами ДАІ, Службою автомобільних доріг, громадськими об’єднаннями проведено наради, круглі столи з перевізниками різних форм власності  з питань підвищення безпеки руху у Львівській області в осінньо-зимовий період.

Також у області виготовлено та розповсюджено Пам’ятки для водіїв та пасажирів в осінньо-зимовий період.

Крім того, за словами Талохи, на Львівщині проведено спеціальні заняття для водійського складу на тему «Особливості керування автобусом у важких дорожніх умовах. Попередження небезпечних дорожньо-транспортних ситуацій», а також проведено перевірку на наявність необхідної кількості автобусів на маршрутах, своєчасного їх надання для посадки пасажирів; справності в транспортних засобах обігрівальних приладів, засобів освітлення, наявності протекторів шин, що дозволяють експлуатувати транспортні засоби в осінньо-зимовий період.

«Ми також провели додаткові інструктажі з водіями стосовно роботи в осінньо-зимовий період», – повідомив Талоха.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ