Львів: На Форумі е-урядування активно дебатують

Львів: На Форумі е-урядування активно дебатують

17.11.12 08:15 0 1394
На цьогорічному другому міжнародному форумі «Електронне врядування – відкрита влада для мешканців» учасники активно дебатують, обмінюються досвідом, вивчають усі нюанси впровадження електронного урядування у різних містах України та закордоння. Про це повідомив Назар Гудз, координатор Міжнародного форуму «Електронне урядування – відкрита влада для мешканців» у Львові. Форум у Львові триває два дні. Участь у заході беруть 70 представників із 40 міст України та з-закордону.

— Якщо під час першого форуму щодо е-урядування учасникам було презентовано переваги, які надає впровадження електронних систем обліку, обігу документів тощо, то вже під час цьогорічного форуму питання «чи потрібне е-урядувння» взагалі не стояло. — Після кожної із презентацій відбувалися жваві обговорення, дискусії. Усі учасники намагалися якомога більше і детальніше дізнатися про досвіди колег з інших міст. Знаємо навіть, що в часі особистих розмов, кава-перерв уже досягнуто домовленостей про обмінні візити для ще докладнішого вивчення впровадження е-урядування на практиці — Назар Гудз, координатор Міжнародного форуму «Електронне урядування – відкрита влада для мешканців» у Львові

Другий міжнародний форум «Електронне врядування – відкрита влада для мешканців» проходить у рамках проекту, спрямованого на впровадження електронного врядування, який Координатор проектів ОБСЄ в Україні реалізує на запит Львівської міської ради.

Нагадаємо, перший форум е-урядування у Львові відбувся 18-19 травня 2010 року. Учасниками заходу були представники міських рад 35 міст України, представники ІТ-компаній, які спеціалізуються на розробці програмних продуктів, міжнародні та українські експерти. На форумі були презентовані кращі практики впровадження та напрацювання у сфері е-врядування як в Україні, так і за кордоном.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться ...
Наступна новина: Львів: Виконком прийняв ...

КОМЕНТАРІ