Чернівецька міська рада відзначила найкращих аграріїв

Чернівецька міська рада відзначила найкращих аграріїв

17.11.12 08:40 0 1512
“Завдяки важкій щоденній роботі працівників сфери сільського господарства на столах чернівчан завжди є свіжі хліб, овочі, м’ясо і молоко. Невипадково якісна, екологічно чиста продукція багатьох буковинських сільськогосподарських підприємств високо цінується споживачами не тільки у нашій області, а й в Україні загалом,» – зазначив секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин на урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства, котрі відбулися сьогодні, 16 листопада, у залі музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської.

«Гідна оцінка вашої роботи – одна з гарантій стабільності і впевненості у завтрашньому дні, – додав очільник міста. – Адже агропромисловий комплекс займає важливе місце в економіці. Допомагаючи сільськогосподарському виробництву, ми вирішуємо не тільки економічні, але й соціальні завдання. Від цін на продовольчі товари безпосередньо залежать рівень і якість життя громадян. Бажаю всім, хто старанно трудиться на землі і в переробній сфері, здоров’я, щастя і благополуччя, успішної, плідної роботи та багатих врожаїв.»

Найкращим працівникам галузі Віталій Михайлішин вручив Почесні грамоти виконавчого комітету Чернівецької міської ради та цінні подарунки.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Я.Федоришин про «Ніч у ...
Наступна новина: 19 листопада у Чернівцях ...

КОМЕНТАРІ