Директор чернівецької «Укрпошти» отримав орден «За заслуги перед містом»

Директор чернівецької «Укрпошти» отримав орден «За заслуги перед містом»

17.11.12 08:55 0 1540
На честь Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин нагородив службовців Чернівецької дирекції Державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» грамотами та грошовими винагородами. Зустріч відбулася у Чернівецькому залі органної та камерної музики.

Особливо хвилюючим моментом свята стало вручення ордена «За заслуги перед містом» директорові чернівецької «Укрпошти» Ярославу Цюпаку.

«Незважаючи на появу нових інформаційних технологій та засобів зв’язку, поштова служба не втратила свого значення, – зазначив очільник міста, звертаючись до присутніх у залі. – Останнім часом значно зросли потреби споживача, але, на мою думку, це тільки зробило вашу справу цікавішою, дало можливість рухатись у перед разом з часом. Перед вами постають нові завдання, які ви успішно вирішуєте. Сьогодні поштові відділення займаються не тільки доставкою листів і газет, грошових переказів, посилок і бандеролей, але й надають широкий спектр інших послуг, зокрема це доставка пенсії і щомісячних грошових виплат, прийом комунальних платежів. Упевнений пошта і надалі буде розширювати та вдосконалювати свої послуги, йдучи назустріч інтересам своїх клієнтів, адже вашій роботі незмінними залишаються головні принципи поштової служби – увага до людини, висока якість послуг, швидкість і надійність зв’язку.»

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ