Рівненщина: «Туристична Волинь» - у календарях та на відео

Рівненщина: «Туристична Волинь» - у календарях та на відео

19.11.12 07:30 0 1282
На Рівненщині триває реалізація масштабного мандрівного проекту «Волинь туристична». Наразі режисери, художники та дизайнери працюють над його візуалізацією. Тож вже невдовзі відбудеться презентація оригінальних календарів. Вони створені на основі картин Олександра Гурістюка та Андрія Личака. Роботи написані на Волині і про Волинь.

Водночас завершується робота над промороликами проекту. Їх знімали у Луцькому замку, на озері Світязь, у Пересопниці, Почаївській лаврі та в Музеї бурштину. Саме ці об’єкти представляють різноплановий туристичний потенціал краю, вважає заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов.

Нагадаємо, проект «Волинь туристична» об’єднує території 5 областей – Рівненської, Волинської, Тернопільської, Житомирської та Хмельницької – і тим самим пропонує цілісний продукт для любителів подорожей. Вже нині функціонує сайт www.volyntravel.com.ua. Саме за цією адресою туристи можуть знайти вичерпну інформацію про найцікавіші об’єкти, обрати запропонований маршрут або прокласти його самостійно.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Рівненщині виписали ...
Наступна новина: На Рівненщині зменшилася ...

КОМЕНТАРІ