На Івано-Франківщині затримано шахрая-медика

На Івано-Франківщині затримано шахрая-медика

19.11.12 07:55 0 1485
Купуючи розрекламовані в засобах масової інформації лікарські препарати, люди ризикують залишитися при своїх інтересах – без грошей і покращення здоров’я. Бо, як мовиться, не завжди є золотом те, що блистить.

Пенсіонер із Долинського району Івано-Франківської області торік прочитав у газеті про диво-ліки, які допомагають при шкірних захворюваннях. 63-річний чоловік зателефонував за вказаним номером і замовив препарат за п’ять з половиною тисячі гривень. Однак курс приймання ліків не полегшив стан хворого селянина. Щоправда, ця історія отримала зовсім несподіване продовження.

Днями пенсіонерові зателефонував чоловік, який представився Вадимом із Києва. Молодий чоловік повідомив, що за раніше придбані ліки необхідно доплатити ще дві з половиною тисячі гривень. У тому ж разі, якщо препарат не допоможе,то пенсіонерові не тільки компенсують всі витрати, але й накинуть зверху одну тисячу гривень.

Навчений гірким досвідом селянин відразу зателефонував синові, а той викликав міліцію. Правоохоронці затримали в селі 22-річного мешканця Києва, який узяв від хворої людини дві з половиною тисячі гривень, залишивши їй розписку. В діях комівояжера вбачаються ознаки кримінального злочину, передбаченого ч.1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Слід сказати, що подібні випадки, коли поширювачі медичних препаратів сумнівного походження шукають можливість реалізувати їх довірливим громадянам саме літнього віку, на жаль, непоодинокі. Міліція радить людям остерігатися контактів з особами, які пропонують різного роду диво-ліки за захмарними цінами. У таких випадках необхідно обов’язково проконсультуватися з практичними лікарями, які знають історію вашої хвороби.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)
Попередня новина: У Луцьку відбувся Х ...
Наступна новина: У Львові на День студента ...

КОМЕНТАРІ