Аграріїв Тернопільщини привітали з професійним святом

Аграріїв Тернопільщини привітали з професійним святом

19.11.12 08:20 0 1230
16 листопада – День працівників сільського господарства. З цієї нагоди у Тернопільському обласному драматичному театрі відбулися урочистості. Міський голова Тернополя Сергій Надал привітав аграріїв Тернопільщини з професійним святом та вручив кращим подяки та цінні подарунки.

«Сільське господарство - базова економічна підвалина української економіки. Як і село - основа українських традицій. Сільське господарство в Україні – одна з основних галузей економіки, що дає змогу забезпечити стабільність та впевненість у майбутньому держави. Саме тут формується вагома частка валового внутрішнього продукту. Саме тут основа економічної експансії України на зовнішні ринки. Ми маємо значний потенціал для таких амбітних планів, бо Господь обдарував нас унікальними кліматичними особливостями, щедрою землею і дав українцям в серце такі риси як працьовитість і відповідальність.

У цей день від імені всіх тернополян щиро дякую всім працівникам сільського господарства за любов до української землі, за щоденну працю. Бажаю втілення в життя планів, задумів та сподівань. Хай ваші ниви обходять стороною природні стихії, а урожаї будуть щедрими. Міцного здоров’я вам та вашим родинам, щастя та злагоди в кожну домівку! Рясних Божих благословінь!», - зазначив під час урочистостей Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники радіо та ...
Наступна новина: Харківські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ