Повідомлення про замінування залізничного вокзалу на Волині не підтвердилося

Повідомлення про замінування залізничного вокзалу на Волині не підтвердилося

19.11.12 08:35 0 1278
Правоохоронці упродовж двох годин розшукали жартівника, який повідомив про замінування будівлі вокзалу.

Як тільки до Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області телефоном від невідомого чоловіка надійшло повідомлення про те, що в приміщенні місцевого залізничного вокзалу закладено вибуховий пристрій, на місце відразу виїхали фахівці Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, спеціалісти кінологічної служби та слідчо-оперативна група.

– Знадобилося менше двох годин, аби обстежити будівлю вокзалу та прилеглу територію і встановити особу жартівника, – розповів заступник начальника-начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області Тарас Пазин. – На щастя, інформація про замінування не підтвердилася, тож вибухових пристроїв не виявили. Варто відзначити, що оперативно проведені працівниками міліції заходи не допустили змін у розкладі руху поїздів.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців особу зловмисника, який повідомив про замінування вокзалу із таксофона, вдалося встановити протягом двох годин. Псевдомінером виявився 23-річний місцевий житель. Добряче відсвяткувавши День студента, молодик вирішив таким чином розважитися. Очевидно хуліган усе життя пам’ятатиме про таке «гуляння», адже за свій вчинок йому  сповна доведеться відповісти перед законом.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: Дбати про ...
Наступна новина: У столичній області крадіїв ...

КОМЕНТАРІ