У столичній області крадіїв з магазину затримали на гарячому

У столичній області крадіїв з магазину затримали на гарячому

19.11.12 08:40 0 1449
Для «походу на справу» злодії найняли таксі, куди й носили вкрадені речі, поки водій авто спав. Затримали зловмисників працівники відділу ДСО, які прибули на спрацювання охоронної сигналізації.

Близько четвертої години ранку двоє зловмисників, пошкодивши віконні грати та розбивши скло в одному з магазинів м. Фастів Київської області, проникли до приміщення. Там в одному з відділів вони викрали чоловічий одяг та гроші в сумі сімдесят п’ять доларів. Утім, утекти з награбованим чоловікам не вдалося.

У магазині спрацювала сигналізація. На місце події миттєво прибули співробітники відділу Державної служби охорони разом із оперативною групою. Порушників закону затримали на гарячому в будівлі торгівельної установи. Крадіями виявилися  двоє місцевих мешканців віком 23 та 40 років, обидва – раніше судимі.

Чоловіки виносили одяг з магазину та складали в припаркований неподалік автомобіль однієї з міських служб таксі. Водій авто, не підозрюючи, чим займаються його пасажири, спав у салоні, чекаючи на них. Розбудили керманича працівники міліції, які, відкривши багажник, виявили украдені речі.

Всі речові докази були вилучені та направлені на експертизу. Автомобіль поміщений на штрафмайданчик Фастівського міськвідділу внутрішніх справ. Затримані наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

ВЗГ ГУМВС України

в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Повідомлення про ...
Наступна новина: На Одещині міліція вилучила ...

КОМЕНТАРІ