Тернопіль: Дбати про безпеку на дорогах інспекторам ДАІ  допомагають діти

Тернопіль: Дбати про безпеку на дорогах інспекторам ДАІ допомагають діти

19.11.12 08:34 0 1174
У Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху автоінспектори Тернопільської області провели ряд профілактичних заходів, аби привернути увагу громадськості до проблем безпеки дорожнього руху.

Один із пунктів запланованого – патрулювання вулиць спільно з юними інспекторами руху. Як зазначив заступник начальника управління ДАІ УМВС України в Тернопільській області Едуард Волковський, звернення дітей пам’ятати і дотримуватися правил дорожнього руху водії та пішоходи сприймають сердечніше, бо діти, окрім вручення пам’яток, просять про своє безпечне майбутнє.

Пам’ятки, які юні інспектори руху роздавали водіям та пішоходам, вмістили декілька слів «Молоде покоління  обирає безпечний рух», але враження справляв сам факт, що до безпеки закликають  діти.

Свої вміння та знання школярі доносять до старших і менших. Юірівці організували святкове дійство для учнів свого навчального закладу. Ігри, конкурси, розваги, веселі пісні та сценки – школярі креативно демонстрували правила поведінки на дорозі одноліткам. Був серед героїв свята вже всім відомий  Міліцейко. Створений працівниками сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції  казковий персонаж вписався в колектив юірівців і вже понад рік зі сцени активно пропагує малим глядачам азбуку безпеки.

Не обійшлося свято і без приємних сюрпризів та подарунків. Тим більше, що їх дуже очікувала вся школа, адже напередодні діти брали  участь у конкурсі малюнка, тематикою якого стала безпека на дорозі. Творче змагання організували  працівники обласного управління автоінспекції.

– Повірте, такі акції не проходять безслідно, – каже начальник сектору зв’язків з громадськістю обласного УДАІ  Микола Лецкалюк.  – Якщо бодай один з водіїв чи пішоходів  задумався над своєю поведінкою на дорозі – це вже результат.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 120 працівників ДАІ ...
Наступна новина: Повідомлення про ...

КОМЕНТАРІ