В Хмельницькій області злодій, пограбувавши відчинену квартиру, замкнув її

В Хмельницькій області злодій, пограбувавши відчинену квартиру, замкнув її

19.11.12 08:58 0 1548
У Кам‘янець-Подільському 26-річний чоловік скористався неуважністю та безпечністю своїх товаришів та обікрав їх.

Ноутбук та мобільний телефон загадково зникли з квартири, яку винаймали два студенти. У вихідний день один з них «чергував» на кухні, тож зранку вирушив на базар по продукти. У цей час інший хлопець ще солодко спав після нічної прогулянки.

«Зміни» в інтер‘єрі помешкання юнаки помітили під час споживання обіду. Обом впало в око, що немає мобільного телефону та пустує місце, де, зазвичай, стояв ноутбук.

Після ретельного, але безрезультатного, обшуку квартири, хлопцям нічого не залишалося, як звернутися у Кам‘янець-Подільський міський відділ міліції по допомогу у розшуку вартісних речей.

Саме працівники міліції і встановили, коли і чому була вчинена крадіжка. Хлопець, який ходив на базар, просто забув зачинити за собою двері, саме у цей час в їх квартирі хтось побував. А за декілька днів перед слідчим представ і сам крадій — товариш потерпілих.

«Того дня він завітав до своїх знайомих. Натиснув дзвінок квартири, потім смикнув за ручку дверей. У квартирі він одразу побачив мобільний, ноутбук і товариша, який спав. Недовго думаючи, схопив чуже, зачинив за собою двері та пішов додому», — розповідає перший заступник начальника Кам‘янець-Подільського міського відділу УМВС України в Хмельницькій області Олександр Кулько.

Тепер за крадіжку  парубкові загрожує до трьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: 27 ...

КОМЕНТАРІ