У Кременчуці сп'янілий батько травмував дворічну дитину

У Кременчуці сп'янілий батько травмував дворічну дитину

19.11.12 11:33 0 1049
До чергової частини міста Кременчук близько 5 години ранку надійшло повідомлення від 26-річної місцевої мешканки. У своїй заяві стурбована жінка повідомляла, що вона не може потрапити до власної оселі в якій, ймовірно, знаходитися її чоловік із двохрічном сином.

За адресою, вказаною жінкою, негайно виїхала слідчо-оперативна група Автозаводського райвідділу міського відділення міліції.

З'ясувалось, що того вечора подружжя (36-річний чоловік та 26-річна дружина) вирішили відпочити в одному з розважальних закладів міста. Свого двохрічного сина вони залишили наглядати 30-річній знайомій, що мешкала неподалік. Під час відпочинку підігріті алкоголем батьки посварилися. Після цього чоловік, викликавши таксі, поїхав додому. Через деякий час додому приїхала й дружина. Однак, двері до оселі були зачинені. Знайома ж повідомила, що нещодавно приходив батько та забрав хлопчика.

На місце події прибули працівники МНС, які допомогли відчинити двері. Зайшовши до квартири присутні побачили сп'янілого батька, який спокійно спав та дворічне маля з видимими тілесними ушкодженнями.

Дитину негайно госпіталізували до травматологічного відділення дитячої лікарні. Медики констатували у хлопчика закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій обличчя, тупу травма живота. Батько пояснює, що пам’ятає як «ніби-то» він падав разом із дитиною на сходинках. Але правоохоронці мають інформацію, що отримані дитиною тілесні ушкодження не характерні для падіння, а на навпаки - могли бути завдані при побитті. Наразі дитина знаходиться на лікуванні.

Матеріали по даній справі знаходяться на вивченні в прокуратурі міста. Невдовзі правоохоронці мають отримати заключення медичної експертизи, в якому буде вказано ступінь тяжкості та характер отримання тілесних ушкоджень, що й розставить всі крапки на «і».

Однак, батькові не уникнути кримінальної відповідальності, адже санкції кримінальних статей 125 (легке тілесне ушкодження), та 166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною) передбачають покарання від штрафу у розмірі 750 гривень, до обмеження чи позбавлення волі на строк від 2-х до 5-ти років.

ВЗГ Кременчуцького МУ УМВС

України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ