Правоохоронці попередили потрапляння до українців 2 тисяч пігулок

Правоохоронці попередили потрапляння до українців 2 тисяч пігулок "екстазі"

19.11.12 11:38 0 1101
Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Шевченківського райуправління київської міліції перекрили міжнародний канал надходження психотропів до столиці. Оперативники вилучили у наркоторгівця дві тисячі пігулок «екстазі».

До України заборонена речовина потрапляла з однієї з сусідніх держав. А ось до столиці її вже привозив 29-ти річний луганчанин.

Налагоджений у Луганську власний легальний комерційний бізнес щомісяця приносив хлопцю стабільний прибуток. Але парубку здалося, що чесно зароблених грошей йому не вистачає. Вирішив, що продаж наркотиків кардинально покращить його життя. Помножить капітал в сотні разів. Але не так сталося, як гадалося

Отримавши своє «веселе» замовлення та придбавши квиток на потяг, зібрав речі та поїхав до столиці налагоджувати новий бізнес. Хлопець не міг уявити, що його ще не розпочата справа приречена на невдачу. Через кілька годин, як потяг «Луганськ-Київ» зупинився на кінцевій станції призначення, парубка затримали працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Шевченківського районного управління київської міліції.

В спортивній сумці, серед речей, правоохоронці знайшли 2 пакети з пігулками зеленого та білого кольору. В кожному по тисячі таблеток «екстазі».

Під час бесіди з правоохоронцями парубок визнав, що до продажу «екстазі» його підштовхнула жага наживи. Вартість однієї таблетки - 10 доларів США. До столиці приїхав з єдиною метою – вигідно продати психотропи. За його розрахунками ціна товару на продаж складала б від 30 до 50 американських доларів за одну пігулку. Загальна вартість вилученої психотропної речовини – 60-100 тисяч доларів США.

Вилучену пігулки направили на дослідження до науково-дослідного експертного центру Головного управління столичної міліції. За висновками експерта вилучене – «екстазі».

Проти затриманого слідчим відділом Шевченківського райуправління міліції порушено кримінальну справу за ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. За даний злочин чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавленні волі строком від 3-х до 8-ми років.

Наразі вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Якби жага наживи не затьмарила хлопцю очі, він би насолоджувався життям. Замість цього парубок обрав інший шлях – вірогідно нові «друзі» та кілька років неба у клітину.

Але остаточне слово в цій справі за судом. Тільки він зможе вирішити подальшу долю наркоторгівця.

Шевченківське РУ ГУМВС України

у м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ