В Здолбунові відремонтували  меморіал

В Здолбунові відремонтували меморіал "Жертвам Голодомору та політичних репресій"

19.11.12 12:58 0 1350
Напередодні 79-х роковин Дня пам'яти жертв Голодомору депутат фракції ВО "Свобода" Здолбунівської міської ради Віталій Чернецький звернув увагу на те, що місцевий меморіал "Жертвам Голодомору та політичних репресій" знаходиться в занедбаному стані, а відколота від нього частина мармуру лежить просто на узбіччі.

"24 листопада мають відбутися офіційні заходи вшанування жертв Голодомору та всеукраїнська акція "Запали свічу пам‘яти". Свободівці власними зусиллями вирішили відремонтувати та привести у належний вигляд меморіал.

Звичайно після ремонту ми вирішили дізнатися, хто несе відповідальність за стан пам'ятників та меморіальних вивісок, які знаходяться на території міста Здолбунів. З'ясувалося, що жоден із пам'ятників та меморіальних вивісок не прийнято на обслуговування ані міською радою, ані комунальними службами нашого міста.

Тому на чергову сесію міської ради, яка відбудеться на початку грудня, фракція ВО "Свобода" буде клопотати, та подасть відповідний запит про прийняття на баланс міської ради та комунальних служб міст всіх пам'ятників та меморіальних вивісок, що знаходяться в нашому місті", - зазначив керівник фракції ВО "Свобода" у Здолбунівській міській раді Віталій Чернецький.

Окрему подяку депутат висловлює свободівцю Юрію Хомякову, який допоміг впоратись з ремонтом та привести меморіал у належний вигляд перед такою скорботною датою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ