Працівники міліції Київщини

Працівники міліції Київщини "на гарячому" затримали крадіїв з магазину

19.11.12 13:03 0 1074
У місті Фастів Київської області обікрали магазин чоловічого одягу. Близько четвертої години ранку зловмисники, пошкодивши віконні грати та розбивши скло, проникли до приміщення магазину. У одному з відділів викрали чоловічий одяг та гроші, в сумі 75 доларів США. Втім, утекти з награбованим зловмисникам не вдалося.

У магазині спрацювала сигналізація Державної служби охорони. На місце події миттєво прибули правоохоронці разом із оперативною групою. Порушників закону затримали «на гарячому» в будівлі торгівельної установи. Крадіями виявилися двоє місцевих мешканців, 23 та 40 років, обидва були раніше судимі.

Чоловіки виносили одяг з магазину та складали в припаркований неподалік автомобіль однієї з міських служб таксі. Водій авто навіть не підозрював чим займаються його пасажири, він спав у салоні, чекаючи їх. Розбудили керманича працівники міліції, які відкривши багажник, виявили вкрадені речі. Всі речові докази вилучили та направили на експертизу. Автомобіль відправили на арештмайданчик Фастівського міськвідділу. Затримані наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України

в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліція затримала ...

КОМЕНТАРІ