На Рівненщині стосовно міліціонера, який в ДТП вбив дівчину і втік, порушено кримінальну справу

На Рівненщині стосовно міліціонера, який в ДТП вбив дівчину і втік, порушено кримінальну справу

19.11.12 13:18 0 1409
Нещодавно близько опівночі неподалік села Берестя Дубровицького району, що на Рівненщині, сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій двоє людей травмовано, а одна – загинула.

На автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів автомобіль здійснив наїзд на мопед «Ліфан», під керуванням 18-річного жителя Дубровицького району, на якому окрім водія знаходилося ще двоє пасажирів. Водій автомобіля, який збив мопед, з місця пригоди зник. Внаслідок аварії 19-річна дівчина загинула на місці, 18-річний водій та 15-річна школярка двоколісного госпіталізовані до мед закладу.

Проведеними заходами правоохоронцям вдалося встановити особу водія та транспортний засіб. Як з’ясувалося, наїзд скоїв 24 –річний житель міста Дубровиця, працівник одного з райвідділів міліції Рівненщини. Він перебував поза службою, у цивільному одязі, без табельної вогнепальної зброї. За попередніми даними тверезий.

Міліціонер затриманий у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

 в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці ...
Наступна новина: Львів: Роботи у Малехові ...

КОМЕНТАРІ