Івано-Франківщина: В області працює комплексна перевірка  з реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту населення та з питань техногенної і пожежної безпеки

Івано-Франківщина: В області працює комплексна перевірка з реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту населення та з питань техногенної і пожежної безпеки

19.11.12 14:54 0 1105
На Прикарпатті з 19 до 28 листопада триватиме комплексна перевірка реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту населення та з питань техногенної і пожежної безпеки в області.

З головою комісії першим заступником голови Державної інспекції техногенної безпеки України Іваном Крісою зустрівся голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк.

Про це йшлося сьогодні на засіданні комісії МНС України, що проводилося в облдержадміністрації під головуванням першого заступника голови ОДА Василя Плавюка.

Зазначалося: означена перевірка планова, проводиться кожних 5 років. Комісія з центру перевірятиме об’єкти міст Івано-Франківська, Калуша, Коломиї, Богородчанського‚ Галицького та Надвірнянського районів.

За словами Василя Плавюка, робота комісії матиме для Івано-Франківщини не лише теоретичне, а й практичне значення.

Адже фахівці, які увійшли до складу цієї представницької комісії, вивчатимуть на місці проблемні питання‚ пов’язані, зокрема, з екологічною ситуацією в регіоні.

Як сподіваються в області, це сприятиме виділенню державної допомоги на комплекс заходів з вирішення таких проблем, в тому числі «задавнених», з часів руйнівних повеней минулих років.

Заступник голови ОДА Василь Плавюк закликав голів райдержадміністрацій, міських голів міст обласного значення сприяти в роботі даної комісії. Довідку за матеріалами комплексної перевірки комісія озвучить 28 листопада. Сьогодні комісія перевіряє ОДА.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Про організацію роботи ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ