Івано-Франківщина: Визначено суб’єктів господарювання, які торгуватимуть ліками від гіпертонії з частковим відшкодуванням їх вартості

Івано-Франківщина: Визначено суб’єктів господарювання, які торгуватимуть ліками від гіпертонії з частковим відшкодуванням їх вартості

19.11.12 14:59 0 1247
Розпорядженням голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка затверджено перелік суб’єктів господарювання, незалежно від форми власності та підпорядкування, які здійснюють роздрібну торгівлю лікарськими засобами за рецептами хворих на гіпертонічну хворобу з частковим відшкодуванням вартості цих медикаментів в межах пілотного проекту.

Часткове відшкодування вартості лікарських засобів на рівні референтної ціни, визначеної Міністерством охорони здоров’я України станом на 1 вересня цього року, здійснює управління охорони здоров’я облдержадміністрації. Представники управління відповідно до розпорядження також забезпечують контроль за наявністю необхідного асортименту та дотриманням правил виписування рецептів при призначенні рецептурної групи.

У значному переліку аптек, які реалізовуватимуть медикаменти для лікування гіпертонії з частковим відшкодуванням їх вартості, - заклади, розташовані в Івано-Франківську. Серед них – комунальне підприємство «Обласний аптечний склад», ТзОВ «Іва-Фарм», ТзОВ «Медсервіс-Галичина», ТзОВ «Ліки Прикарпаття», ТзОВ «Адоніс ІФ» та багато інших.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: В ...
Наступна новина: Державна служба з ...

КОМЕНТАРІ