Івано-Франківщина: Керівникам районів доручено проаналізувати  роботу райспоживспілок

Івано-Франківщина: Керівникам районів доручено проаналізувати роботу райспоживспілок

19.11.12 17:54 0 1018
На черговому засіданні колегії облдержадміністрації, 16 листопада, вже вкотре слухалося питання про роботу облспоживспілки.

Як зазначалося, за 9 місяців поточного року прибуток споживчої кооперації області склав 1,2 млн. грн., до бюджетів всіх рівнів було сплачено 18,9 млн. грн. податків і зборів.

Працівники облспоживспілки закупили у населення Івано-Франківщини 115 тонн м’яса, 330 тонн молока, 306 тис. штук яєць, 112 тонн овочів.

Такі показники роботи голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк визнав незадовільними і доручив головам райдержадміністрацій «проаналізувати діяльність кожного районного споживчого товариства». За результатами такого аналізу провести звітно-виборні збори на районних рівнях, а пізніше - обласні.

Рішенням колегії було рекомендовано облспоживспілці покращити процес залучення інвестицій у модернізацію матеріально-технічної бази, наростити обсяги заготівель сільськогосподарської продукції, створити належні умови для її зберігання, реалізувати більше товарів, вироблених кооперативними підприємствами тощо.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: "Прикарпатський зорепад" ...

КОМЕНТАРІ