У Миколаєві пенсіонерку викрили у звідництві

У Миколаєві пенсіонерку викрили у звідництві

19.11.12 19:09 0 2008
Нещодавно у Миколаєві правоохоронці затримали 56-річну місцеву мешканку, яка організовувала надання сексуальних послуг та втягнула в заняття проституцією молодих дівчат.

Так, пенсіонерка орендувала квартиру в Центральному районі м. Миколаєва, а майбутніми секс-працівницями стали дівчата з малозабезпечених та неблагополучних родин.

Щоб залучити клієнтів, звідниця розмістила в місцевих газетах та соціальній мережі Інтернет оголошення. Незабаром бізнес налагодився і став приносити прибуток. В «борделі» працювало кілька дівчат віком від 18 до 30 років і щодня послугами «жриць кохання» користувалися до 10 мешканців та гостей міста.

Зібравши достатньо доказів відносно злочинної діяльності зловмисниці, співробітниками міліції одночасно були проведені санкціоновані обшуки квартири-«борделя» та за місцем проживання звідниці.

Стосовно затриманих повій складено адміністративні протоколи, а от власниця «борделю» понесе кримінальну відповідальність.

Слідчим відділом ММУ УМВС України в Миколаївській області збираються матеріали щодо порушення кримінальної справи за ч.2 ст.303 КК України «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

СЗГ УМВС України

 в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ