Нетверезий водій позбавив життя буковинку

Нетверезий водій позбавив життя буковинку

19.11.12 19:14 0 1171
Смертельний наїзд на пішохода та зіткнення із автобусом – результат керування автомобілем жителем Чернівецької області в стані алкогольного сп’яніння.

9 листопада неподалік села Суховерхів Кіцманського району, 44-річний житель районного центру, рухаючись на автомобілі «Мерседес», не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв наїзд на 49-річну місцеву жительку. Після цього його автомобіль зіткнувся із автобусом «Богдан» під керуванням 58-річного жителя Сторожинецького району.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінку госпіталізували до центральної районної лікарні, але, на жаль, її життя врятувати не вдалося. Водій та пасажири автобуса не постраждали.

Керманича «Мерседеса» співробітники УДАІ УМВС затримали на місці події. Виявилося, що він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Чому сів за кермо на підпитку, чоловік пояснити правоохоронцям не може донині, однак свою вину визнає повністю.

За словами заступника начальника спеціалізованого слідчого відділу по розслідуванню ДТП СУ УМВС області Ігоря Стахова, стосовно водія була порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі горе-керманич перебуває у слідчому ізоляторі. За злочин, у вчиненні якого йому пред’явлене обвинувачення, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Миколаєві пенсіонерку ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ