УНП на Рівненщині оголосила про саморозпуск, бо вважає керівництво продажним

УНП на Рівненщині оголосила про саморозпуск, бо вважає керівництво продажним

19.11.12 22:07 0 1392
15 листопада 2012 року на Рівненщині відбулася позачергова конференція Дубенської міської організації Української народної партії щодо підсумків виборів до Верховної ради України 28 жовтня 2012 року. Проаналізувавши результати виборів до Верховної Ради України та позицію керівництва партії, члени Дубенської міської організації УНП відмовилися брати участь у цьому фарсі й заявили про розпуск міської організації.
На думку делегатів конференції, центральне та обласне керівництво, зокрема голова обласної організації УНП Світлана Ніколіна, свідомо зрадили Українську народну партію і під час виборів працювали на Партію регіонів.
До прикладу, незважаючи на те, що УНП та Народний союз "Наша Україна" домовилися про узгодження кандидатів по одномандатних округах, у мажоритарному окрузі №154 з центром у м.Дубне брали участь у виборах кандидати в депутати одразу від двох партій – від УНП та "Нашої України". У підсумку голоси виборців були розпорошені.
Як вважають члени УНП, центральне та обласне керівництво партії завело людей у глухий кут, із якого тільки один вихід – припинити членство в УНП. Виступаючи перед присутніми, голова Дубенської міської організації Ю. Коханець, зазначив, що це потрібно зробити колективно, всією міською організацією. Він також додав, що хоче вступити в Всеукраїнське об'єднання "Свобода" і закликав те ж саме зробити всіх делегатів конференції. Таку пропозицію присутні підтримали й більшістю проголосували за припинення свого членства в УНП та задекларували своє бажання приєднатися до лав "Свободи". Також конференція ухвалила рішення після саморозпуску Дубенської міської організації УНП залишити для потреб ВО "Свобода" майно та приміщення які на разі використовує Українська народна партія.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Завтра відключать від ...

КОМЕНТАРІ