У Луцьку пройшли спортивні змагання з волейболу

У Луцьку пройшли спортивні змагання з волейболу

20.11.12 07:57 0 1447
Традиційно, у листопаді, управління освіти Луцької міської ради проводить спортивні змагання з волейболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів нашого міста.

Не стали винятком і цьогорічні змагання. Інтерес участі у них і боротьба за призове місце, спонукало учнів з 25 команд шкіл показати в технічному плані все те, чого навчили їх педагоги, проводячи уроки фізичної культури і позакласну роботу з даного виду.

Змагання проводилися в рамках міської Спартакіади школярів та з метою популяризації здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок серед учнівської молоді.

На попередньому етапі команду були поділені на підгрупи. За підсумками ігор в одне коло переможцями підгруп стали команди ЗОШ № 15, НВК № 24, НВК-ЗОШ-інтернат правознавчий ліцей (І група), НВК № 9 та гімназій № 14 і № 18 (ІІ група). Саме ці команди, у фінальній частині змагань, в очних поєдинках між собою розіграли звання чемпіона.

Вигравши по дві зустрічі у своїх суперників, переможцями груп стали команди з НВК № 24 (вчитель фізичної культури Віктор Єзерський) і гімназії № 18 (Людмила Кочубей). Друге місце у І групі, лише завдяки додатковій партії, виборола команда НВК-ЗОШ-інтернат правознавчий ліцей (Володимир Кийко), а в ІІ групі - команда НВК «Гімназія № 14» (Віктор Бортнік).

Третє місце у І групі у команди ЗОШ № 15 (Лариса Кратюк), а в ІІ групі у команди з НВК № 9 (Віктор Романюк).

По завершенню змагань переможці і призери були нагороджені дипломами управління освіти міської ради.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Європейською Комісією у ...
Наступна новина: Черговий успіх футзальної ...

КОМЕНТАРІ