Черговий успіх футзальної команди «Освіта » міста Луцька

Черговий успіх футзальної команди «Освіта » міста Луцька

20.11.12 08:02 0 1423
У черговому турі відкритого Чемпіонату міста Луцька з футзалу серед аматорських команд другої ліги команда «Освіта» (м.Луцьк), яка сформована з педагогічних працівників навчальних закладів нашого міста, здобула чергову перемогу.

Суперником освітян у другому турі була колишня першолігова команда «ПАККО». Команда «Освіти» з перших хвилин матчу почала вигравати у суперника і завершила поєдинок з рахунком 5:2 на свою користь. Двічі забив м’яч ворота суперників Андрій Тучкевич й по одному разу Роман Кропива, Володимир Гащин і Віталій Куровець.

Воротар освітян Юрій Волинець на 35 хвилині матчу вийшов переможцем при реалізації 6-ти метрового штрафного удару гравцем «ПАККО» Олександром Войтовичем.

Також свій внесок до переможного перебігу подій команди приклали гравці Ігор Данильчук, Дмитро Медунецький, Ярослав Зварич, Віктор Марковець, Олександр Шавала і Олександр Антончик.

Наступним суперником освітян у третьому турі буде ще одна колишня першолігова команда «Рать» з Луцького району, яка дебютувала в змаганнях під егідою АМФВ в сезоні 2009-2010 років у Чемпіонаті Луцька.

Більш детальну інформацію про перебіг футбольних баталій у другій лізі та про матчі за участю команди «Освіта» Луцьк можна отримати на сайті Асоціації міні футболу (футзалу) Волинської області www.amfv.com.ua у рубриках «Новини» і «Медіа» (відео).

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Виставка уродженця ...

КОМЕНТАРІ