Завершився чемпіонат Львівщини з велосипедного кросу, присвячений Року спорту та здорового способу життя

Завершився чемпіонат Львівщини з велосипедного кросу, присвячений Року спорту та здорового способу життя

20.11.12 10:25 0 1161
17-18 листопада відбувся відкритий чемпіонат Львівської області з велосипедного кросу – МТБ на базі лісопарку «Погулянка» у м.Львові, – про це повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

Змагання проводилися за організаційної, інформаційної та фінансової підтримки управління з питань фізично культури та спорту облдержадміністрації спільно з федерацією велосипедного спорту Львівської області.

Участь у змаганнях взяло понад 120 спортсменів-велосипедистів різних вікових категорій, у тому числі  представники усіх ДЮСШ Львівщини, де культивується велоспорт, гості з Тернопільщини та ветерани велосипедного спорту Львівщини.

В індивідуальній гонці учасники змагалися на дистанціях: 3 км (молодші дівчата, юніорки, молодші юнаки); 5 км (юнаки, ветерани); 7,5 км (юніори). Групова гонка проводилася на дистанціях: 4,5 км (молодші дівчата, юніорки, молодші юнаки); 5 км (ветерани); 7,5 км (юнаки, юніори).

Головний суддя змагань: суддя національної категорії Володимир Набойщіков (м. Львів) відзначив високий рівень організації змагань та технічний рівень учасників.

Серед кращих у своїх вікових категоріях відзначилися: Діана Галик, Олена Сусол, Олесь Сусол, Василь Шаловило, Леон Катюшин (який тричі ставав переможцем), Сергій Пясецький, Микола Жеребецький та ін.

Серед ветеранів велоспорту успішно змагалися: Роман Чепіль, Роман Філь, Тарас Прусак, Йосип Пазяк та ін.

З усіма результатами можна ознайомитися в додатку

Чемпіонат Львівської області з велокросу (РЕЗУЛЬТАТИ)

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершився чемпіонат ...
Наступна новина: Працівники УБОЗу затримали ...

КОМЕНТАРІ