Фінал КВК Естонії виграли міліціонери з України

Фінал КВК Естонії виграли міліціонери з України

20.11.12 11:04 0 1126
17 листопада в Центрі руської культури в Таллінні відбулася фінальна гра сезону Вищої Ліги КВК Естонії. У запеклій боротьбі чемпіоном стала команда Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка «Другой мир».

У битві за титул чемпіона на естонській сцені зійшлися чотири команди, які представляли різні держави: «Коси ізюм» (Естонія), «Милі» (Російська Федерація), «Другой мир» (Україна) та «Збірна БДУ» (Республіка Білорусь). Учасників змагань вітала переповнена зала – більш ніж 900 глядачів. 

Яскраві, дотепні хлопці в формі швидко стали лідерами фінальних ігор Вищої Естонської Ліги. Те, що луганчани – фаворити сезону, було видно за досягненнями команди. Цього року «Другой мир» став віце-чемпіоном Кубка Президента України, став єдиним представником України та успішно грав у Першій Лізі Міжнародного союзу КВК, ігри якого проходили в Білорусі, гідно показав себе на Сочинському фестивалі КВК, пройшовши до ігор Вищої Української Ліги.

Певний досвід та неперевершене почуття гумору допомогли «Другому миру» обійти не менш сильних суперників.

За словами організаторів, прикрасив гру конкурс відеорозминки, який пройшов у новому форматі: командам демонструвалися короткі відеоролики, які необхідно було швидко й, звичайно ж, із гумором прокоментувати.      

Таким чином, за рішенням журі, до складу якого входили досить відомі в Таллінні представники ЗМІ та міської влади, з результатом у 21.67 бал «золото» Вищої Естонської Ліги завоювала луганська команда «Другой мир». Срібну медаль виборола команда  Білорусі «Збірна БДУ» (20.67 балів), а бронзову – російська команда «Милі» (20.5 балів). 

Прес-служба ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка

за матеріалами сайту amik.ru    
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Херсонщині вбивцю ...

КОМЕНТАРІ