За вбивство свекрухи багатодітна мати 8 років проведе у в'язниці

За вбивство свекрухи багатодітна мати 8 років проведе у в'язниці

20.11.12 12:47 0 1367
На Тернопільщині вирок суду вислухала 37-річна жителька обласного центру. Жінка обвинувачувалася в умисному вбивстві свекрухи.

Жахлива трагедія розігралася в одній тернопільській родині влітку минулого року. У Тернопільський міськвідділ внутрішніх справ зателефонував 44-річний чоловік і повідомив про напад на його сім’ю. Коли прибули слідчі, то з’ясувалося, що постраждала не тільки його дружина. В одній з кімнат знайшли тіло його матері.

Свідчити про події, що начебто розвивалися тієї нічної пори у приватному помешканні, стала потерпіла невістка. Вона розповіла, що невідомі вдерлися через вікно до будинку, нанесли їй кілька ударів у голову й плече, зв’язали руки. Про те, що загинула свекруха, жінка начебто й не знала. Чоловік у цей час був на роботі, а четверо дітей спали в іншій кімнаті.

Міліціонери ретельно перевірили усі деталі історії, яку розповіла потерпіла. Та вони не знайшли свого підтвердження. Грабувати у помешканні особливо не було що. Та й висновки судово-медичної експертизи свідчили – жінка не мала жодних ушкоджень, тому свідчення про нанесені їй удари одразу ж відпали. Не маючи більше чим підкріпити версію пограбування, 37-річна жінка зізналася, що задушила свекруху, а потім сама імітувала пограбування. Причиною такого вчинку стали постійні сварки та чвари, на які нібито провокувала пенсіонерка.

Засуджену визнали винною за частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України і суд першої інстанції покарав її позбавленням волі на вісім років.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: На Яворівщині ...

КОМЕНТАРІ