«У Львова – одна з найвищих проплат в Україні за природний газ», - ЛМКП «Львівтеплоенерго»

«У Львова – одна з найвищих проплат в Україні за природний газ», - ЛМКП «Львівтеплоенерго»

20.11.12 19:44 0 1354
Як поінформували у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у Львова – одна з найвищих проплат в Україні за природний газ і є на рівні 80%. Однак, навіть це не дозволяє місту отримати ліміти природного газу для того, щоб подавати тепло у  помешкання львів’ян.

— Ми постійно і системно перераховуємо кошти за природний газ, відповідно до надходжень від споживачів. На 16 листопада  2012 р заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 112 млн. грн. З них борг населення — 92,6 млн. грн., борг бюджетних установ — 14,1 млн. грн., борг споживачів категорії інші — 5,9 млн. грн. — Через різницю в тарифах цін на природний газ, яка існує між тепловиками і газовиками, більше 120 млн. грн. по ЛМКП «Львівтеплоенерго» має компенсувати держава. Однак держава коштів не повертає, а державне підприємство НАК «Нафтогаз України» вимагає  100% оплати. В такій ситуації ми не можемо забезпечити такої оплати. — Слід зазначити, що така ситуація склалася практично по всій Україні. Теплопостачальні організації нашої держави є заручниками недосконалої системи взаємовідносин у сфері теплопостачання. Ця сфера зазнає політичних і чисто людських маніпуляцій. Прикро, що така ситуація повторюється з року в рік, роблячи заручниками великі міста. Вирішувати її потрібно на державному рівні. — розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго»

У зв’язку з цим, адміністрації львівських теплопостачальних підприємств звертаються до споживачів усіх категорій, які мають заборгованість за теплопостачання, з проханням вчасно розраховуватися за поточні нарахування та погашати заборгованість, адже від цього залежить їх платоспроможність та стабільне проходження опалювального сезону.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завтра у Львові очікують ...
Наступна новина: Бронетанковий завод у ...

КОМЕНТАРІ