У Львові пройде Шостий Інженерний Ярмарок Кар’єри

У Львові пройде Шостий Інженерний Ярмарок Кар’єри

20.11.12 19:54 0 1502
«Інвестуй в майбутнє!» — саме під таким гаслом 5 грудня вже вшосте в Національному університеті «Львівська політехніка» пройде Інженерний Ярмарок Кар’єри, який організовує львівський осередок студентської організації BEST. Вхід вільний.

Інженерний Ярмарок Кар’єри – це виставка провідних компаній-роботодавців у стінах університету, розрахована на охочих працювати студентів, випускників та молодих спеціалістів. Подія вражає своєю насиченістю та професійністю. Адже за один день можна поспілкуватися з представниками компаній, дізнатися детальніше про вакансії, заповнити резюме та подати його відразу у руки представнику компанії. Після Інженерного Ярмарку Кар’єри студента можуть запросити безпосередньо на роботу або запропонувати стажування. Для компаній-учасників це хороша нагода знайти молодих та ініціативних працівників, які будуватимуть їхнє майбутнє.

В рамках заходу також проводяться події, в яких можуть брати участь студенти інших вишів та всі охочі. Зокрема в інших університетах Львова пройдуть CV-сесії по написанню резюме, безкоштовні англійські курси від мовної  школи International House Lviv та найрізноманітніші презентації.

Також на захід завітають відомі люди, щоб провести тренінги та розказати про свої історії успіху. Це будуть: технічний директор ІТ компанії N-iX та ресурсний менеджер ЕРАМ Іван Песін, співвласник та голова ради директорів Холдингу емоцій «!ФЕСТ» Андрій Худо, генеральний директор і співвласник  ІТ компанії ELEKS Олексій Скрипник, засновник Вуличного університету у Львові Тарас Прокопишин, менеджер з персоналу в Холдингу емоцій «!ФЕСТ» Юрій Тангел, директор аутсорсингової компанії BPO Nextdoor Inc Сергій Сумніков. Основа таких подій – живе спілкування, якого прагнуть студенти з успішними людьми.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Бронетанковий завод у ...
Наступна новина: Місто виплатить матеріальну ...

КОМЕНТАРІ