На Івано-Франківщині пройде семінар з питань упровадження інструментів Болонського процесу

На Івано-Франківщині пройде семінар з питань упровадження інструментів Болонського процесу

21.11.12 08:18 0 1277
21-22 листопада о 10.00 у Будинку Вчених Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (вул. Шевченка, 59) Національний Темпус-офіс в Україні в співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України проводить Інформаційний день Програми Темпус ІV – 2012 та семінар з питань упровадження інструментів Болонського процесу – ЄКТС і Національної рамки кваліфікацій за участю Національних експертів з реформування вищої освіти: В.І. Лугового, Першого віце-президента Національної академії педагогічних наук України, та А.В. Ставицького, координатора ЄКТС Київського національного університету імені Тараса Шевченка, та консультації з підготовки проектних заявок.

Під час заходів будуть презентовані особливості шостого конкурсу Програми Темпус IV, умови участі, правила заповнення аплікаційної форми та супроводжуючих документів, результати п’ятого конкурсу Програми Темпус ІV. Також у межах Інформаційних днів буде презентовано й інші освітні програми Європейського Союзу - Еразмус Мундус і Жана Моне, досвід вищих навчальних закладів, що беруть участь у цих програмах, і перспективи розвитку міжнародних освітніх програм ЄС.

До участі в заходах запрошуються представників ЗМІ, науково-дослідних установ та інших організацій, зацікавлених в міжнародних освітніх проектах, навчанні та стажуванні в Європі.

Європейський Союз знову суттєво, майже вдвічі, збільшує фінансування в межах цьогорічного конкурсу і, відповідно, збільшиться кількість підтриманих проектів за участю українських партнерів порівняно з минулим роком (23 проекти-переможця конкурсу 2011 р. в Україні).

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Івано-Франківці обгоозвиток ...

КОМЕНТАРІ