На Львівщині обговорять  програму запобігання і протидії корупції

На Львівщині обговорять програму запобігання і протидії корупції

21.11.12 08:38 0 1577
Львівська обласна державна адміністрація повідомляє про початок проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення шляхом електронних консультацій щодо проекту Регіональної програми запобігання і протидії корупції у Львівській області на 2013-2014 роки.

Зміст матеріалів винесених на обговорення:

- проект Регіональної програми запобігання і протидії корупції у Львівській області на 2013-2014 роки (завантажити програму).

Мета проведення консультацій з громадськістю: збір пропозицій до проекту Регіональної програми запобігання і протидії корупції у Львівській області на 2013-2014 роки з метою їх врахування в проекті програми.

Способи забезпечення участі в обговоренні: електронні консультації.

Строк подання пропозицій та зауважень: до 30 листопада 2012 року.

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: (032) 2999-403.

Контактна особа: Курус Микола Семенович – заступник начальника  відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції.

Електронні скриньки для подання пропозицій в режимі електронного листування: pravovd@loda.gov.ua.

Письмові пропозиції надсилайте за адресою: 79008 м. Львів, вул. Винниченка, буд. 18, Львівська обласна державна адміністрація, відділ взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 1 грудня 2012 року на веб-сайті Львівської обласної державної адміністрації www.loda.gov.ua.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ