45 львівських сімей мають шанс на свята приймати в себе іноземців

45 львівських сімей мають шанс на свята приймати в себе іноземців

21.11.12 09:08 0 1337
Відкрийте Україну для іноземців. З 10 грудня до 28 січня в Україні проводитиметься національно-культурний проект «Досліджуй Україну», метою якого є популяризація іміджу нашої держави у світі.  Проект «Досліджуй Україну» проходитиме у 6-ти містах України: у Львові, в Бердянську, у Донецьку, в Києві, в Тернополі та Запоріжжі.

— До участі у проекті планується залучити 45 іноземних волонтерів. Протягом 6-ти тижнів перебування в Україні іноземці подорожуватимуть нашою країною. Кожен із волонтерів буде мати змогу відвідати три зовсім різні за величиною, історією та культурою міста. Мандрівники протягом реалізації проекту вестимуть блоги та оновлюватимуть свої сторінки в соціальних мережах, публікуючи свої враження про Україну, фото та відео із мандрівок. — Стасик Надія, організатор проекту «Досліджуй Україну»

Під час перебування в Україні іноземці проживатимуть у приймаючих сім’ях (Host Family), що дозволить їм краще зрозуміти менталітет українців, пізнати нашу культуру та провести різдвяні свята, пізнаючи наші звичаї та традиції.

Програма «Приймаюча сім'я» (Host Family) дає сім’ям Львова можливість взяти іноземного студента до себе на проживання на певний термін (13.12.12 – 2.01.13, 3.01.13 — 15.01.13, 16.01.13 — 28.01.13). Натомість, стажери принесуть атмосферу своєї країни в наші домівки, познайомлять із своєю культурою, звичаями і традиціями. Також, це гарна можливість покращити свій рівень володіння іноземної мови: англійської, іспанської чи португальської. Щоб подарувати свято іноземним гостям, потрібно заповнити аплікаційну форму на сайті http://ua.join-aiesec.com

Більше інформації за тел. 067 98 12 612 (Лілія Боровець). Довідка

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, що об’єднує активну молодь зі 113 країн світу. Члени організації – це студенти та випускники, які кожного дня розвиваються професійно на шляху формування себе як лідерів, що хочуть та знають як змінювати світ на краще

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові обрали кращу ...

КОМЕНТАРІ