У Львові збирають кошти на гемоаналізатор для онкохворих дітей на Миколая

У Львові збирають кошти на гемоаналізатор для онкохворих дітей на Миколая

21.11.12 09:43 0 1632
У «Західноукраїнському спеціалізованому медичному дитячому центрі», що на вул. Дністровській, лікується 18 онкохворих дітей віком від 2,5 до 16 років. Відтак, 14 ІТ-компаній Львова та Фонд «Крила Надії» вирішили об‘єднати свої зусилля і спільно провести акцію до Святого Миколая – зібрати кошти, а саме 253 тис грн. на гемоаналізатор.

Гемоаналізатор – прилад, який найточніше робить аналізи крові. Зараз такий прилад є тільки у Києві. До акції долучились такі ІТ-компанії: Conscencia, Lohika, Skelia, EPAM, N-iX, Rebbix, Eleks, Artfulbits, Malkos, onApp, GlobalLogic, Meni.mobi, Abto, SoftServe. Акція триватиме до дня Святого Миколая – 19 грудня.

— Тому, що любимо і цінуємо те, що маємо, і готові допомагати іншим заради глобального добра. Заради дітей. — команда Благодійного Фонду «Крила Надії»

Яринка Бардин, 5 років, Данилко Павлів, 3 роки, Дем’янчик Гирич, 8 років (http://krylanadiyi.org.ua/info/nashi-dity) та ще 14 таких же сонячних діток — це ті, кому потрібна допомога.

ЯК ДОПОМОГТИ:

* переказати гроші на рахунки Благодійного фонду «Крила Надії», будь-яким зручним для Вас способом (УВАГА! В призначенні кожного платежу вказуйте «ІТ-Миколай на гемоаналізатор»). Реквізити: http://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty/

* кинути гроші в скриньку із поміткою «Онкохворим діткам», яка буде розміщена в офісі кожної ІТ-компанії учасниці

* підтримати сторінку акції у Фейсбуці:

* розказати друзям та знайомим

* поширити інформацію

Звітування про електронні платежі буде проводитися публічно кожні 3-4 дні, звіт надаватиме Благодійний Фонд «Крила Надії».

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: оновлена мережа ...
Наступна новина: Львівське КП ...

КОМЕНТАРІ