Чернівці: Відкрито оновлений футбольний майданчик із штучною травою

Чернівці: Відкрито оновлений футбольний майданчик із штучною травою

21.11.12 10:03 0 1419
Сьогодні, 20 листопада, на території ФОК «Олімпія» відбулося відкриття реконструйованого спортивного майданчика із синтетичним покриттям. На церемонії зібралося чимало дітлахів, яким кортіло пошвидше вибігти на новісіньке поле. Символічну стрічку разом з одним із юних футболістів перерізав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

«Зараз ми бачимо щасливі обличчя багатьох дітей, які радіють можливості займатися спортом у комфортних умовах, – каже очільник міста. – Раніше тут було зношене застаріле покриття, а тепер маємо поле, на котрому проводити тренування – одне задоволення.»

Після церемонії відкриття діти довго не хотіли відпускати Віталія Михайлішина, фотографуючись з ним на згадку та весело гомонячи. А деякі хлопці навіть встигли зіграти із очільником міста у футбол.

Довідково

Рішенням 29 сесії Чернівецької міської ради VI скликання від 31.10.2012 року було виділено на капітальній ремонт футбольного майданчика із синтетичним покриттям (штучною травою) ФОК «Олімпія» 240 тис.гривень. Розмір майданчика 42 х 22 кв. м. ( 924 кв.м).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: Ще 114 матерів ...
Наступна новина: В Чернівціях закликають ...

КОМЕНТАРІ