Цьогоріч  Держземагентством Львівщини видано понад 52 тисячі державних актів на земельні ділянки

Цьогоріч Держземагентством Львівщини видано понад 52 тисячі державних актів на земельні ділянки

21.11.12 12:49 0 1381
Від початку цього року фахівці Держземагентства Львівщини зареєстрували та видали 52 тисячі 389 державних актів на право власності та на право постійного користування земельною ділянкою, – інформує прес-служба головного управління Держземагентства у Львівській області.

Від початку року зареєстровано 43 087 договорів оренди землі. Також спеціалістами територіальних органів Держземагентства Львівської області видано 20 тисяч 647 витягів з Поземельної книги для здійснення цивільно-правових угод.

Лише протягом останнього місяця землевпорядною службою області зареєстровано та видано понад 13 тисяч державних актів на право власності та на право постійного користування земельною ділянкою, зареєстровано понад 4,3 тисячі договорів оренди землі, видано понад 2,3 тисяч витягів з Поземельної книги для здійснення цивільно-правових угод.

Крім того, на виконання завдань Президента України, Уряду щодо завершальних етапів земельної реформи, гарантування прав землевласників та землекористувачів, Держземагентством на території області організовано та здійснюються масштабні роботи щодо наповнення електронної бази данних державного земельного кадастру, зокрема сканування та векторизація планово-картографічних матеріалів, оцифрування державних актів на право власності та на право постійного користування земельними ділянками.

Планується, що ця база стане відкритою для громадськості в мережі «Інтернет» (за винятком персональних даних), з наступного, 2013 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Нові туристичні маршрути ...

КОМЕНТАРІ