Луцьк: Депутати підтримали пропозицію щодо збільшення кількості працівників майбутнього ЦНАПу

Луцьк: Депутати підтримали пропозицію щодо збільшення кількості працівників майбутнього ЦНАПу

21.11.12 13:19 0 1345
Під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва начальник відділу звернень громадян Лариса Карп’як зауважила, що працівники ЦНАПу прийматимуть громадян з 8 до 20 години та у суботу. У зв’язку з таким складним режимом роботи вона аргументувала необхідність збільшення кількості працівників. Лариса Карп’як наголосила, що у Центрі надання адміністративних послуг лучанам надаватиметься весь спектр послуг. Тут планують створити «електронні кабінети» для громадян, де вони зможуть замовляти необхідні їм послуги і обирати час, коли їм зручно буде прийти до Центру.

Зрештою члени комісії Юрій Вега, Роман Романюк та Володимир Самуляк підтримали запропонований проект рішення.

Потому вони розглянули питання про ліквідацію госпрозрахункового діагностично-лікувального центру «Мискур». Начальник управління охорони здоров’я міської ради Федір Кошель зазначив, що це комунальне підприємство ледь животіє, на його балансі немає майна, а працівникам ледь вистачає коштів на заробітну плату. За його словами, необхідності у його подальшому функціонуванні нема.

Юрій Вега зазначив, що, ліквідовуючи це підприємство, ми залишаємо без роботи людей, які там працюють. Федір Кошель зауважив, що більшість людей там працюють по сумісництву і мають постійні місця роботи. Крім того, працівники «Мискуру» самі хочуть ліквідувати своє підприємство, адже хочуть зайнятися приватною практикою. Він запевнив, що проблем з ліквідацією не буде.

Також депутати розглянули питання «Про створення комунального підприємства «Ласка». Голова громадської організації «Волинське товариство захисту тварин» Богдана Новарчук зазначила, що підприємство займатиметься відловом, стерилізацією, утриманням бродячих тварин та виконуватиме ще ряд функцій. Вона наголосила, що нині очолювана нею організація не може ефективно реагувати на скарги громадян та забирати з вулиць тварин. За її словами, поки працівники «Луцькспецкомунтрансу» разом з представниками громадської організації виїдуть на виклик, то тварини уже там немає.

Юрій Вега не розуміє необхідності створення такого комунального підприємства та вважає, що можна створити відповідний підрозділ у структурі Луцького зоопарку.

У депутата Романа Романюка виникло багато зауважень до статуту майбутнього підприємства.

Зрештою, члени комісії так і не прийняли рішення з цього питання.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ