Луцьк: Рішення міської ради про заборону продажу алкоголю дало позитивний результат

Луцьк: Рішення міської ради про заборону продажу алкоголю дало позитивний результат

21.11.12 13:24 0 1425
Такий висновок зробили депутати під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Присутні заслухали інформацію управління розвитку підприємництва та реклами міської ради, відділу муніципальної дружини міської ради, МВ УМВС України у Волинській області про хід виконання рішення міської ради від 20.04.2011 № 9/23 «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів». Заступник начальника управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай наголосила, що постійно проводяться рейди щодо виявлення порушників. На жаль, за її словами, фіксуються окремі випадки продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв після 22 години.

Представник міського відділу міліції зауважив, що це рішення міської ради дало позитивний ефект. Нині значно зменшилась кількість злочинів, які скоєні у стані алкогольного сп’яніння, значено менше складено протоколів за появу у громадських місцях у нетверезому стані. Проте, за останні 3 місяці зафіксовано 5 випадків продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв неповнолітнім після 22 години.

Зрештою, члени комісії зауважили, що це рішення міської ради дало позитивний результат і необхідно й надалі працювати у цьому напрямку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)
Наступна новина: До Міжнародного дня ...

КОМЕНТАРІ