До 60-тої річниці тролейбусного руху у Львові відбудеться екскурсія на тролейбусі

До 60-тої річниці тролейбусного руху у Львові відбудеться екскурсія на тролейбусі

21.11.12 13:49 0 1446
В неділю, 25 листопада, о 13:00 год у Львові відбудеться екскурсія «Шляхами львівських тролейбусів», присвячена до 60-ої річниці тролейбусного руху у Львові. Екскурсія організована Громадською Організацією «Підкова» та Туроператором «Відвідай» за сприяння Львівської міської ради в рамках проекту «Львівські шпацери».

Шлях екскурсії пролягатиме від першого львівського тролейбусного маршруту до найновіших ділянок тролейбусної мережі міста за маршрутом: Університет – вул. Листопадового Чину – вул. Шептицьких – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – вул. Ряшівська – Аеропорт – вул. Виговського – вул. Наукова – Автовокзал – вул. Стрийська – Львівський Автобусний Завод – вул. Володимира Великого – Тролейбусне депо.

Про історію львівських тролейбусів розповість Олександр Єрохін — співавтор сайту «Львівський електротранспорт» (http://www.lvivtrans.net). При оформленні тролейбусу будуть використані копії фотографій львівських тролейбусів різних часів. Екскурсія буде в сучасному тролейбусі львівського виробництва.

Записатись на екскурсію та отримати докладнішу інформацію про неї можна на веб-сторінці www.VIDVIDAY.com.ua або за телефоном: (032)-260-04-10.

Контактна особа: Андрій Шевців +38-032-260-04-10 (офіс), +38-063-628-68-39, +38-097-346-38-51, +38-050-714-06-22. Довідка

Екскурсія відбудеться в межах проекту «Львівські шпалери», який проводиться з метою популяризації серед мешканців та гостей міста маловідомих туристичних об’єктів Львова. Учасники проекту ознайомлюються з новими екскурсійними маршрутами, пам’ятками, музеями, які, як правило, залишаються поза основними туристичними шляхами, але є цінними і важливими для формування цілісної картини Львова. Організатори сподіваються, що в результаті реалізації проекту мешканці та гості міста будуть з великою пошаною і любов’ю ставитися до Львова, збережуть його культурні та історичні надбання для наступних поколінь. Проект організований ГО «Підкова» та Туроператором «Відвідай» (www.vidviday.com.ua) за підтримки Львівської міської ради. Проект було відзначено в 2012 році Подякою міського голови за промоцію Львова для мешканців та гостей міста.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ