Чернівці: 26 листопада відбудеться загальноміський конкурс “Студент року”

Чернівці: 26 листопада відбудеться загальноміський конкурс “Студент року”

21.11.12 14:04 0 1345
Одинадцятий конкурс “Студент року 2012″ відбудеться 26 листопада у палаці «Академічний». У ньому візьме участь 11 дівчат та 5 хлопців із різних вищих навчальних закладів Чернівців. Свого часу вони стали переможцями відбіркових турів, які пройшли в їхніх alma mater.

Кожен із кнкурсантів презентує в «Академічному» студентську романтичну вечерю, запропонує на розгляд журі дотепну фотогазету про свою участь в житті навчального закладу, продефілює у національному костюмі, прочитає вірш-автопортрет, покаже свої таланти, а також візьме участь у театралізованому дійстві «Якби я був керівником навчального закладу…»

Під час підведення підсумків журі буде проведено акцію «Милосердя». Керівники навчальних закладів або їх заступники вкидатимуть до скриньки конверти із зібраними студентами та викладачами благодійними коштами. Буде оголошено підсумки благодійної акції «Мрієш потрапити в Європу – прийди та сфотографуйся», який організовує Чернівецький обласний благодійний фонд допомоги хворим на рак та лейкемію дітям «Подаруй дитині життя».

Організаторами конкурсу є відділ у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради, Чернівецький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, міський студентський парламент.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завтра не буде ...
Наступна новина: Закарпатські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ