Закарпатські правоохоронці затримали чоловіка, який вбив свою дружину

Закарпатські правоохоронці затримали чоловіка, який вбив свою дружину

21.11.12 14:09 0 1402
До чергової частини Перечинського РВ УМВС України в Закарпатській області зателефонував мешканець одного з сіл Великоберезнянського району і повідомив, що його брат, 38-річний місцевий житель, убив свою дружину і зник з дому.

Слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом райвідділу одразу виїхала за вказаною адресою. На місці події слідчі з’ясували обставини трагедії.

27-річна жінка із своїм чоловіком перебувала в офіційному шлюбі, виховували чотирьох дітей, найменшій донечці ще не має і одного року. Родина жила не дуже заможно, грошей не вистачало, тому чоловік підробляв на сезонних роботах. Та, зі слів мешканців села, і чоловік, і жінка зловживали спиртними напоями. Тому благополучною назвати цю сім’ю важко. Найчастіше дітки в цій сім’ї чули лайливі та образливі слова, бачили з’ясування стосунків між татом і мамою, дуже часто бачили фізичне насилля. І ось остання сварка закінчилася фатально. Четверо дітей залишилося без матері.

За кілька годин оперативники затримали зловмисника. Проти нього порушено кримінальну страву за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: 26 листопада ...
Наступна новина: Українські та австрійські ...

КОМЕНТАРІ