Оперативники затримали чоловіка, який праскою

Оперативники затримали чоловіка, який праскою "відвойовув" кохану в суперника

21.11.12 16:20 0 1685
До чергової частини Автозаводського райвідділу міліції Кременчука, Полтавська область, надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що за медичною допомогою звернувся 38-річний місцевий мешканець. Лікарями було поставлено діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, множинні опіки 1-го та 2-го ступенів.

Після повідомлення лікарів за роботу взялися правоохоронці. Працівники карного розшуку опитали потерпілого. Чоловік роз’яснив, що мав конфлікт зі своїм знайомим, який побив його та катував електропраскою. Однак, пояснити мотиви такої поведінки товариша потерпілий відмовився.

Тож, оперативники почали самотужки з’ясовувати усі обставини події. У ході роботи міліціонерам вдалося встановити свідків події, а згодом - і самого підозрюваного. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець.

На момент затримання чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння, тож чітко пояснити ситуацію зміг лише вранці наступного дня.

З’ясувалось, що конфлікт між двома чоловіками стався через 36-річну жінку. Того дня компанія розпивала алкогольні напої у спільного знайомого. Після певної дози випитого між чоловіками зав’язався конфлікт через жінку, яка також відпочивала з ними.

25-річний молодик запідозрив компаньйона у нечесних намірах щодо його коханої, а тому взяв електропраску та завдав нею тілесні ушкодження супернику.

Наразі правоохоронці продовжують з’ясовувати всі обставини події. Злочин попередньо кваліфікований за статтею 127 Кримінального кодексу України (катування). Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 2–х до 5-ти років.

Прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині представили ...

КОМЕНТАРІ