На Волині представили нового керівника обласної міліції

На Волині представили нового керівника обласної міліції

21.11.12 16:25 0 1723
Наказом Міністра внутрішніх справ  України Віталія Захарченка на посаду начальника УМВС України у Волинській області призначено полковника міліції Олександра Терещука. Генерал-майор Богдан Щур, котрий обіймав цю посаду, віднині призначений радником Міністра внутрішніх справ України.

Представити Олександра Дмитровича особовому складу прибув начальник Головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник.

Василь Іванович подякував Богданові Володимировичу за хорошу працю та високі показники у розкритті злочинів. Окрім того, привітав із призначенням радником Міністра внутрішніх справ.

– У багатьох областях відбулися кадрові зміни, – зауважив Василь Фаринник. – Богдан Володимирович працював достойно, тому бажаю новому керівнику трудитися не гірше, виконувати всі поставлені перед працівниками міліції завдання. Працювати так, аби кожен громадянин відчував себе захищеним.

У вступному слові новопризначений начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук звернувся до особового складу:

– Ми повинні працювати з людьми і для людей, працювати так, щоб громадяни бачили, що є міліція. Тож це і є наше основне завдання. Ми повинні чітко дотримуватися букви закону, адже стоїмо на його сторожі. Тут є хороший колектив, який хоче і буде працювати.

Познайомитися з головним міліціонером прийшли голова облдержадміністрації Борис Клімчук, голова облради Володимир Войтович, Луцький міський голова Микола Романюк, прокурор області Андрій Парака, заступник начальника обласного управління СБУ Віктор Уніга та начальник Ягодинської митниці Роман Микитюк.

СЗГ УМВС України

 у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оперативники затримали ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ