Змагання з бадмінтону завершать  ХХІ спортивні ігри Львівщини та V обласні ігри ветеранів спорту, присвячені Року спорту та здорового способу життя в Україні

Змагання з бадмінтону завершать ХХІ спортивні ігри Львівщини та V обласні ігри ветеранів спорту, присвячені Року спорту та здорового способу життя в Україні

21.11.12 22:42 0 1360
24 листопада 2012 року у місті Львові відбудуться обласні змагання з бадмінтону за програмою ХХІ спортивних ігор Львівщини та V обласних ігор ветеранів спорту, присвячених Року спорту та здорового способу життя.

Змагання з бадмінтону – це останній вид програми ХХІ спортивних ігор Львівщини та V обласних ігор ветеранів спорту, присвячених Року спорту та здорового способу життя.

У змаганнях візьмуть участь збірні команди районів області та міст обласного значення (обласний центр презентується командами шести адміністративних районів міста Львова).

Склад команд: категорія „Дорослі” (18-39 років) – 2 чол. + 1 жін., категорія „Ветерани” (40 років та старші) – 2 чол. + 1 жін. та 1 представник.

Змагання будуть проводитися за спрощеними правилами з однієї партії до 21 очка. В загальнокомандному заліку розігруються: одиночні чоловічі, одиночні жіночі змагання та поєдинки змішаних пар.

Змагання проводитимуться у спортивному залі Обласної ДЮСШ (м.Львів, вул. У.Самчука, 8, Стрийський парк).

Приїзд та реєстрація команд 24 листопада до 1015 год.

Урочисте відкриття змагань відбудеться об 1130 год.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ