В Івано-Франківську нарешті

В Івано-Франківську нарешті "накрили" підпільний гральний клуб

22.11.12 08:05 0 1444
У ході проведення оперативно-профілактичних заходів оперативники підрозділу боротьби з економічною злочинністю Івано-Франківського міськвідділу міліції спільно з працівниками міської прокуратури задокументували незаконну діяльність підпільного грального клубу.

Перевіривши ввечері Інтернет-клуб у центрі міста, правоохоронці виявили порушення законодавства щодо заборони грального бізнесу. Вони вилучили 24 системні блоки, а в адміністратора – понад чотири тисячі гривень і 20 доларів США, а також металевий сейф. За даним фактом проводиться перевірка.

Доречно зауважити, що кількома днями раніше працівники Надвірнянського райвідділу міліції встановили, що в районному центрі 24-річний підприємець організував азартну гру в покер. Оперативники вилучили 1200 фішок, дев’ять колод карт, три столи для гри в покер.

Відповідно до чинного законодавства за зайняття гральним бізнесом передбачена кримінальна відповідальність і подібного роду протизаконні дії караються значним штрафом – від 170 до 850 тисяч гривень.

СЗГ УМВС Ккраїни в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Луцьку наведуть порядок ...

КОМЕНТАРІ