Рівненщина: У районної міліції нове керівництво

Рівненщина: У районної міліції нове керівництво

22.11.12 09:20 0 1875
Призначено нових керівників територіальних підрозділів внутрішніх справ

Після відпустки начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко «привіз» до Управління внутрішніх справ кадрові зміни, підписані міністром МВС України Віталієм Юрієвичем Захарченко.

Відтак, начальником Корецького районного відділу призначено підполковника міліції Дмищука Віталія Васильовича, який до призначення на Кореччині обіймав посаду начальника відділу розкриття злочинів проти особи, боротьби з груповою злочинністю та незаконним обігом зброї та вибухівки УМВС України в Рівненській області.

Керуватиме міліцією Дубенщини підполковник Качан Володимир Іванович, який до цього тримав гідний заслін злочинності на посаді начальника райвідділу у Радивилові.

Затвердили на посаду начальника Кузнецовського міськвідділу підполковника міліції Шелінга Віктора Володимировича, який прибув на Рівненщину із сусідньої Житомирської області, та уже кілька місяців поспіль виконував обов'язки начальника зазначеного підрозділу. Нагадаємо, Кузнецовський міський відділ обслуговує місто Кузнецовськ та Володимирецький район.

За інформацією СЗГ УМВС України в Рівненській області, перший заступник начальника Костопільського РВ - начальник кримінальної міліції майор Кеда Віталій Іванович поїде очолювати міліцію Радивилівщини

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 4)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ