Івано-Франківщина: Навчальний семінар   з питань створення соціальної реклами

Івано-Франківщина: Навчальний семінар з питань створення соціальної реклами

22.11.12 12:45 0 1360
Проблеми, що виникають у суспільстві, потребують нетрадиційних рішень та пошуку нових засобів впливу на свідомість і безпосередньо на вчинки кожної окремої людини. Одним із інструментів позитивного інформаційного впливу стає соціальна реклама, яка традиційно покликана змінити ставлення населення до певних соціальних проблем, а в подальшій перспективі сприяти формуванню нових соціальних цінностей.

У рамках Національної кампанії «16 продії насиллю» у районі відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з РЦСССДМ та психологічною службою відділу освіти розроблено план заходів щодо її реалізації. Одним із них є семінар для волонтерів, соціальних педагогів та практичних психологів, який пройшов 21 листопада в приміщенні районної центральної бібліотеки.

Перед волонтерами та соціальними працівниками виступили методист психологічної служби Зоряна Крох, яка наголосила на важливості проведення заходів в рамках даної кампанії.

Волонтерам було продемонстровано фільм «Останні хвилини мого життя» та проведено обговорення практичним психологом Городенківської ЗОШ №1 Уляною Миронів.

Головним спеціалістом відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Тетяною Гамулою проведено навчання з питань створення соціальної реклами та її особливостей.

Після проведеного навчання, волонтери об’єдналися у групи для створення та презентації своїх робіт.

У результаті проведеного заходу в районі пройде конкурс соціальної реклами.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: У районної ...
Наступна новина: Три ангели Іоанна Георга ...

КОМЕНТАРІ