Тернопіль: На Шептицького буде постійно діючий ярмарок

Тернопіль: На Шептицького буде постійно діючий ярмарок

22.11.12 13:45 0 1354
Постійно діючий ярмарок на вулиці Митрополита Шептицького вирішила створити у міськраді. Положення, яке визначає умови проведення такої форми торгівлі в місті затвердили на засіданні виконкому 21 листопада.

Вулиця Митрополита А. Шептицького багато років була осередком стихійної торгівлі в місті, з якою активно бореться міська влада. Постійно діючий ярмарок на цій території – можливість для тернополян купити дешевше продукти харчування, а торговцям реалізовувати свою продукцію законно і в належних умовах.

У положенні чітко зазначено, що «загальна мета ярмарку – забезпечення населення товарами широкого вжитку, створення належних умов для багатосторонніх контактів продавців та покупців, сприяння розширенню оптової та роздрібної торгівлі, встановленню ділових зв’язків між виробниками і споживачами».

За організацію ярмарку відповідатиме КП «Підприємство матеріально - технічного забезпечення» міської ради.

Крім належної організації роботи (визначення місць, дотримання санітарних норм тощо) організатор забезпечуватиме також охорону території ярмарку, її благоустрій та своєчасне прибирання у відповідності до Правил благоустрою м. Тернополя.

Діятиме ярмарок на постійній основі на вул. Митрополита Шептицького.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ