В Чернівцях облаштують сквер біля університету?

В Чернівцях облаштують сквер біля університету?

22.11.12 14:05 0 1408
У Чернівцях проводиться відкритий архітектурний конкурс на кращий проект благоустрою території скверу – пам’ятки природи місцевого значення на розі вулиць Університетської та М.Коцюбинського. Його організовано у рамках заходів, визначених Проектом «Створення реальних можливостей охорони культурної та природної спадщини міста Чернівців шляхом формування свідомості мешканців та їх залучення до відновлення та облаштування території навколо об’єкта ЮНЕСКО – Резиденції митрополитів Буковини і Далмації», поданого на Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Учасниками конкурсу можуть бути окремі фахівці або авторські колективи дипломованих професійних архітекторів, студенти архітектурних і художніх навчальних закладів, які мають відповідну кваліфікацію, інші юридичні та фізичні особи.

Журі конкурсу розгляне надані проекти за наступними критеріями: впорядкування транспортного і пішохідного рухів на прилеглій до об’єкта ЮНЕСКО території, їх зупинок на вулицях М.Коцюбинського та Університетській, функціональне зонування скверу з врахуванням території обслуговування пам’ятки архітектури місцевого значення – Попівського дому, збереження та реставрація автентичної огорожі, впорядкування ландшафтних композицій, облаштування пункту туристичної інфраструктури, кафетерію з легких конструкцій та громадської вбиральні.

Організатором проведення конкурсу є Чернівецька міська рада. Переможців відзначать дипломами Національної спілки архітекторів України в Чернівецькій області. Преміальний фонд конкурсу становитиме 30000 гривень.

* Рішення 22 засідання виконавчого комітету від 13 листопада 2012 року № 713/22 “Про проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращий проект благоустрою території скверу – пам’ятки природи місцевого значення на розі вулиць Університетської та М.Коцюбинського в м. Чернівцях”

* Положення про проведення відкритого архітектурного конкурсу на кращий проект благоустрою території скверу – пам’ятки природи місцевого значення на розі вулиць Університетської та М.Коцюбинського в м.Чернівцях

* Склад журі конкурсу з визначення переможця на кращий проект благоустрою території скверу – пам’ятки природи місцевого значення на розі вулиць Університетської та М.Коцюбинського в м.Чернівцях

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівцях відключення ...
Наступна новина: Львів: Форум «Перемагай з ...

КОМЕНТАРІ