У Львові вважають, що є велика можливість залучення туристів з Європи та Америки

У Львові вважають, що є велика можливість залучення туристів з Європи та Америки

22.11.12 14:25 0 1551
Сьогодні, 21 листопада, у конференц-залі стадіону «Арена Львів» розпочалася найбільш авторитетна подія у галузі туризму в Україні — туристичний форум «Перемагай з Левом!».

— Львів – це унікальне місто, це унікальна історія, це дуже великі мрії. І приємно, що останні роки є чітка робота. — Ми з повагою і пошаною завжди ставились і ставитимемось до людей, які приїжджають до Львова. І ми стараємось максимально зробити такий комфорт, щоб людина, перебуваючи у Львові, мала бажання знову приїжджати. — Статистика показує, що близько 67% людей, які були на Чемпіонаті, мають намір знову приїхати до Львова. — Ми зробили приблизно 2%, а ще 98 нам треба зробити у сфері туризму. Ми маємо багато гостей, які приїжджають до Львова з міст Східної України. Маємо гостей, які приїжджають з сусідніх країн. Насправді це небагато від того, чого ми прагнемо. — Сьогодні наше завдання – максимально задіяти наше летовище, щоб збільшилась кількість рейсів, з міст Сходу України – це, в першу чергу, Донецьк, Дніпропетровськ, Харків, Одеса. Щоб ми мали лау-кости і збільшували кількість гостей нашого міста. Це також матиме велику функцію об’єднання країни. Тому що ми живемо в країні, де, на превеликий жаль, люди не знають, що робиться у тому чи іншому місті. — У нас є велика можливість залучення туристів з Європи, з міст Америки, Канади. Це все великі можливості. Я покладаю великі очікування на цей Форум, щоб дискусії, які відбуватимуть, дали можливість отримати нові думки, нові варіанти розв’язань складних питань. Нам треба дуже багато у місті зробити. — Але найважливіше, що ми маємо смак перемоги. Провівши Чемпіонат у Львові, ми відчули велику внутрішню силу, що ми маємо потенцію робити і організовувати події найвищого рівня. Тому я вірю, що сьогоднішня дискусія дасть нові ідеї, нові думки, що ми зможемо виводити Львів на нову орбіту, на цю орбіту, де крутяться метрополії Європи, тому що це місто заслуговує шану і повагу. Бо це місто будували кращі архітектори світу. В цьому місті сьогодні живуть прекрасні львів’яни, до цього міста приїжджають дуже добрі люди. — Андрій Садовий, міський голова Львова

Форум відбувається вже четвертий рік поспіль, а головною темою у цьому році обрали діловий туризм та організацію мега-подій, адже на сьогодні ці два напрямки є найбільш перспективними для розвитку туризму в світі.

Учасниками Форуму стали понад 200 осіб — представників туристичної галузі з усієї України та закордону. А серед доповідачів Форуму — провідні туристичні експерти з Барселони, Лондона, Генуї, Кракова, Берліна, Львова і інших відомих туристичних міст Європи.

На учасників Форуму очікує насичена програма, адже паралельно будуть дві сесії. Окрім обговорення питань ділового туризму та  організації мега-подій, учасники зможуть почути про успішний досвід організації туристично-інформаційних центрів у різних містах України та Європи. Слід зазначити, що участь у Форумі беруть представники всіх українських міст, де діють туристично-інформаційні центри.

Ще однією родзинкою Форуму є семінар «Україна на туристичній мапі світу», під час якого провідні європейські експерти в галузі туризму спільно з представниками українського туристичного бізнесу будуть визначати, що Україна може запропонувати туристам для того, щоб залишитись на туристичній мапі світу.

PS: Якщо ви любете подорожувати, але не знаєте куди поїхати - рекомендуємо відвідати сайт для мандрівників iselex.ru. Там ви знайдете фото зрізних місць, прочитаєте про культуру та особливості тих місць, які ви плануєте відвідати.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ