У Львові обговорять особливості збереження нерухомих об’єктів культурної спадщини України

У Львові обговорять особливості збереження нерухомих об’єктів культурної спадщини України

22.11.12 22:11 0 1321
22 листопада у місті Львові, з ініціативи Всеукраїнської громадської організації «Українське товариство оцінювачів» та Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка», розпочалась Міжнародна конференція: «Інвестиції в збереження нерухомих об’єктів культурної спадщини України. Необхідність державної підтримки та врегулювання питань оцінки». Конференція проходитиме 22-23 листопада у актовому залі головного корпусу НУ «Львівська політехніка» (вул. Степана Бандери, 12).

Участь у роботі цієї Міжнародної конференції візьме начальник управління охорони культурної спадщини Львівської облдержадміністрації Валерій Потюк. Темою його виступу буде охорона культурної спадщини Львівської області, як завдання державного значення.

Учасниками даного заходу також будуть фахівці Фонду державного майна України, Рівненської та Одеської облдержадміністрацій, Львівської міської ради, представники Експертної комісії з питань розвитку туризму і рекреації при Президентові України, а також спеціалісти в галузі оцінки та охорони культурної спадщини Польщі, Росії та Грузії.

В рамках конференції присутні обговорять проблеми та перспективи реалізації муніципальних і приватних проектів, пов’язаних із залученням інвестицій в пам’ятки архітектури та історії; законодавче регулювання оцінки об’єктів культурної спадщини; оцінку нерухомих пам’яток історії, архітектури та містобудування, а також рухомих речей, що становлять культурну цінність.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 23 листопада 2012 року – ...

КОМЕНТАРІ